Italialainen

Koko loman olen neulonut tyttären luokkatoverille villapaitaa kiitoseksi saaduista palveluista. Halusin tehdä irlantilaispuseron, mutta en löytänyt mieleistä mallia, jossa ei olisi liikaa kaikkea. Niinpä jouduin säveltämään omasta päästä. Ensin tein liian lyhyet hihat — no, se ei ollut mikään ongelma, neuloin lisää pituutta. Sitten tein raglankavennukset liian tiheästi, päädyin purkamaan koko yläosan. Siinä vaiheessa otin yhden tyttären jakun malliksi, että paita ei kinnaa kainaloista tai ole hartioista liian suuri. Lopuksi opettelin italialaisen päättelyn, se on villapaidan resoriin ihan paras, koska se joustaa. Kiitos Katariinalle hyvästä ohjeesta!

Nyt pusero on valmis ja pesty (yllättävää, miten harmaata vettä kotimaisesta lähivillasta huuhtoutuikaan, olen sentään pessyt ahkerasti käsiäni, eikä pusero ole muutenkaan lattioilla ollut…). Se kuivuu nyt parvekkeella auringossa. Mitähän seuraavaksi tekisi?

20130731-140716.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s