Kettutyttö

Onnistuin hukkaamaan seitsemän vyyhteä suomenlampaan villasta kehrättyä ihanaa villalankaa, josta piti tulla tyttärelle palmikkopaita. En voi käsittää, mihin olen survonut langat. Jouduin tilaamaan uudet, joten niitä odotellessa voin kokea virkkaushulluutta.

kettutytto

Tuskin olin kissan saanut valmiiksi, kun mielessä pyöri jo tämä Kettutyttö. Tälle tulee vihreä army-takki, tilasin kolmen euron käytetyn takin Varustelakalta, siitä ompelee vaikka koko kettuarmeijalle takit.  Lisäksi palestiinalaishuivi (unohdin hakea kirpparilta) tai raidallinen kaulaliina), mustat bootsit, raidalliset villasukat. Se on eläinsuojelija-aktivisti.

Hauskaa tämä homma on, katselen erilaisia materiaaleja aivan uudella silmällä: Pampero-rommipullon pussista saa nahkavaatteita, kenkiä ja laukkuja. Koska tuo rommi on veneemme nimikkorommi, olenkin keräillyt suojapusseja jo jonkun vuoden.

Viikonlopuksi on luvattu kovia tuulia, joten jäänemme rantaan, silloin ehtii ommella!

Joku kyseli minulta, miten saan täytteen pysymään näissä virkatuissa nukeissa. No, rehellisyyden nimissä on sanottava, että kyllä se vähän pilkottaa. Olen käyttänyt 2,5 mm koukkua ja yrittänyt tehdä tiivistä. Apteekista saatavaa tuppelo-sideharsoa voi myös käyttää apuna.

Muoto on omasta päästä, tämän ketun päätä jouduin vähän piirtelemään, tämä on tällaista veistämistä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s