Viisi talven neulekirjaa

opartsocksOlen pitänyt kovasti Stephanie van der Lindenin sukkakirjoista, varsinkin Around the World in Knitted Socks: 26 Inspired Designs -kirjasta, jonka saksankielisen alkuperäisversion tilasin heti sen ilmestyttyä. Marraskuussa on tulossa hänen uusi kirjansa Op Art Socks: Creative Effects in Sock.  Teoksen idea on lähtöisin tekijän optisen taiteen keramiikan keräilyharrastuksesta.

Kirjaa mainostetaan lupaamalla malleja, joissa sukkiin on luotu optisia illuusioita kirjoneuleella sekä  silmukoiden varjoja hyödyntämällä. Taidanpa tilata sen jo ennakkoon.

Eva Trotzigin sukkakirja Warm Mittens and Socks kiinnostaa myös, koska ainakin sen kannessa olevat kahdet lapaset ovat todella tyylikkäät.

Varsinkin virkkuumallien suunnittelijana tunnetun Kristin Omdahlin Knitting Outside the Swatch lupaa esitellä 40 projektia, joissa on yhdistelty eri tekniikoin tehtyjä tilkkuja pipoiksi, huiveiksi, kaulureiksi ja puseroiksi.

Sympaattiset Arne ja Carlos ovat ryhtyneet virkkaamaan, hmmm, mitähän tuosta nyt ajattelisi 😉

modern_top_downKristina McGowanin uusi More Modern Top-Down Knitting -kirja perustuu Barbara G. Walker’s 1982 julkaisemaan ylhäältä alas neulottujen neuleiden klassikkoon. Mikäli kirjan muut 23 mallia ovat yhtä tyylikkäitä kuin kannen puolihame, kirja on taatusti hintansa väärtti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s