Loma sukitta

Olin viikon purjehtimassa, ihanan naisporukan kanssa. Mukana oli kyllä neule, sukat uusiin sinisiin syyskenkiin, mutta enpä saanut edes yhtä vartta valmiiksi. Sukkia ei muuten tarvinnut koko viikolla, edes yöllä, vaikka nukuin veneen avotilassa.

2013-09-16 04.39.21

Kotiin päästyäni sijoitin itseni sohvaan katsomaan Naisten paratiisin tallennetut jaksot sekä muutaman muun  tv-ohjelman ja neuloin tyttären irkkuneuleen loppuun. Tein paidasta vähän erilaisen kuin edellinen. Toivottavasti tämä keskikuvio kelpaa tyttärelle. Lanka on ihanaa suomenlampaan villaa, pehmeää ja lämmintä.

Olenko nyt järkevä nainen ja ryhdyn tekemään jo olemassa olevista islantilaislangoista paitaa vai noudatanko mielitekoani ja ryntään King’s College-paitaan? Ohjeen mukaisesta  Rowanin Felted Tweedistä en kyllä halua paitaa tehdä. Luulen, että kaapistani löytyy tarvittava määrä villa–kashmir-sekoitetta. Väri eivät kylläkään ole mieleiseni, mutta ainahan langan voi värjätä. Toisaalta värjäsin kesän alussa sukkalankaa mielenkiintoisen punaruskeaksi, siitä tulisi kestävä ja kaunis paita. Mutta entä langassa olevat vaaleat pätkät? Täytynee neuloa useampi mallitilkku eri vaihtoehdoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s