King’s college puikoilla

Olen kaivannut puseromallia, joka neulotaan 3–3,5 mm puikoilla eikä paidasta tule liian paksu, vaan juuri sopiva konttorityötä tekevälle. Nyt kun nitkutan Muinosen King’s College -paitaan neljättä iltaa ribbikaulusta, mietin, miten aina saa juuri sitä, mitä tilaa…

Minä valitsin langaksi Lana Gatto Filfer6 -sukkalangan, eipähän suuritöinen paita veny, pauku, virty eikä pörhisty. Väri ei ole minun värini, mutta paidalle onkin jo saaja katsottuna ;-). Kerrankin olen ajoissa joululahjojen kanssa, tilasin nettikaupastakin jo muutaman lahjan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s