Oops! Jouluhan on ihan neulojan ovella.

Kiire joululahjojen kanssa tulee aivan väistämättä. Tytär saa villapaitansa jo ensi kuussa, koska lähden silloin viemään sen hänelle, mutta muutamalle muulle omaiselle aiottu lahjapusero jää varmasti tekemättä. Yhdelle voisi kyllä laittaa langat, puikot ja ohjeen pakettiin 😉

ruskea

Kävi nimittäin niin, että sinistä väriä odotellessa aloitin ruskean villatakin itselleni. Minulla ei ole vielä aavistustakaan, millainen siitä tulee, toivon, että käsinvärjäämäni lanka keksii itse miten muotonsa ottaa.  Hihat ovat valmiina ja helmasta mennään. Pohjana on kuvassa esiintyvä suunnitelma. Tärkeintä siinä ovat nuo rinnan alle tulevat taskut. Olen aina pitänyt takeista, joissa on tuollaiset taskut. [Maiharitaskut? En tiedä, miksi niitä nimitetään, enkä löytänyt googlaamallakaan mitään järkevää.]

Kaulus jää varmaan pois, katsotaan nyt.

Selasin muuten Knit. Wear. -lehden syysnumeron. Siinä oli kiva tunika villatakki, sikäli kun tykkää neuloa laajoja sileän neuleen pintoja. Alunperin kiinnostuin lehdestä tämän kuvan vuoksi, mutta jäin miettimään, onko pusero sittenkäänetupuolelta yhtä kaunis ja miltä nuo pitsiraglansaumat (erityisesti kainaloon päin mentäessä) todellisuudessa näyttävät?

One Comment Lisää omasi

  1. Anonyymi sanoo:

    Knit.wear lehden tyyli jotenkin harhauttaa aina odottamaan liikoja. Kaunis, mutta sitten. Se sinisävyinen kilpikonnakaulus”takki” oli ainoa, mutta sekin tyssää kun ei poolokaulukset oikein. Muka-takkikin on aika epäkäytännöllinen. Ilman kaulusta mallista tuleekin pian mieleen Rowanin Purelife-malli Greenwich, http://www.ravelry.com/patterns/library/greenwich-3, jossa on miehustaa ohuemmalla langalla ribbihihat.

    Takkisuunnitelma vaikuttaa oikein kivalta ja mielenkiintoiselta! Taskut pitää olla! Viisto tasku villatakkin onollut itselläkin mielessä, ovat kätevät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s