Neulontaviihdettä

Television tylsyys alkaa todellakin kyllästyttää, parhaat sarjat (esim. Killing, Newsroom, Orange is the new black) on katsottu Netflixiltä eikä uusia osia viitsi enää katsoa, koska sarjat alkavat toistaa itseään viimeistään kolmannella tuotantokaudella. Sillan toisen tuotantokauden jaksotkin tulevat tipoittain kerran viikossa, eikä Broadchurchin kahden jakson viikkovauhti sekään sohvan nurkkaan asettuneen neulojan päätä huimaa.

Silloin on aika klikata itsensä Yle Areenaan, radion sivuille. Sieltä voi löytää sellaisenkin  helmen kuin Haida Gwaii, sillä onneksi radioonkin pesiytyneen viihtellisen hömpän seassa on myös radiotaidetta sekä oikeita kuunnelmia ja äänikirjoja.

Ylen Oppiminen -sivustolla voi seurata vaikkapa Italian kielikurssia, ei se ainakaan pahaa tee! Muitakin kieliä on toki tarjolla. Voit ladata vaikka lukion psykologian kurssin kuunneltavaksi tai tutustua suomalaiseen käsityöperinteeseen.

Kuvakaappaus_27.9.2013_14.35-2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s