Ei suju niinkuin suunnittelin

Kuvakaappaus_8.10.2013_14.36

Ruskea villatakki on jumissa: hihat ovat valmiina, mutta runko ei synny ei niin millään. Helmaa on ollut kymmenkunta senttiä valmiina jo jonkin aikaa. Hihoja olen ruvennut katselemaan sillä silmällä, että jos niistä sukat tekisi.

King’s College takkusi alkuun, kun tein niskan lyhennettyjä kerroksia keskustellessa. Siksi toisekseen valitsemani lanka oikealla tiheydellä tuottaa löysää jälkeä, enkä tykkää liian lerpuista paidoista.

Kaiken huipuksi piti lauantaina hakea kaveri Soukasta kyytiin. No, te tiedättekin miten siinä kävi, kun samassa taloyhtiössä on Menitan Outlet ja olin juuri saanut myytyä verkkokaupan jäljiltä jääneen lankavaraston lähes tyhjäksi. Nyt on lempisinistä tarjouslankaa kassillinen, joista taidan tehdä joko Teddywidderin tai timanttikuvioisen puseron (kuvassa). Paitsi, että jälkimmäisen kanssa pitäisi jumpata silmukkasulkeisia, koska kirjassa ei ole kuin minikoot, jotka pitäisi muuntaa aikuisen ihmisen mittoihin. Ei se vaikeaa ole, mutta jos lanka ja puikot keulivat…

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s