Päätetty

loden softAamujumppa oli hyötyliikuntaa: valtavan lankapaketin ja öljypurkkien pakkaamisessa sekä postiin raahaamisessa tulee kyllä hiki! Järjestelin samalla varastohyllyjä, joihin kummasti alkaa kertyä kaikenlaista kamaa lankojen kadotessa. Sormet syyhyäisivät värjäämään, sähäkän sininen väri tuli jo viime viikolla, mutta en ole ehtinyt panemaan patoja tulelle.

En malttanut olla neulomatta paria kerrosta. Sinisestä tarjouslangasta (Grignasco Loden Soft) on nyt tulossa Katie Schummin Teddywidder. Malli on helppo, toivosti ei kuitenkaan tylsä. Joutunen tilaamaan Menitan Outletistä lisää lankaa, koska ikävästi näyttää siltä, ettei 12 kerää (960 metriä) riitä haluamaani kokoon ja pituuteen. Jättäisin langan tilaamisen mieluusti myöhemmäksi, mutta kun se on tarjouksessa ja lähden ensi viikolla Italiaan, en uskalla ottaa riskiä, että lanka loppuu.

Tea linkitti Pinterestiin Veera Välimäen hienon mallin upean toteutuksen, sekin olisi ollut varteenotettava vaihtoehto.  Haluan sellaisen villatakin, joka peittää vartalon kunnolla. Olen aina vähän vierastanut takkeja, jotka kiinnitetään napilla tai parilla ja etumus jää auki. Villatakin ensisijainen tehtävä on kuitenkin lämmittää. Minkä hyvänsä mallin voi tietysti toteuttaa toiveidensa mukaan, Välimäen mallit vieläpä hyvinkin helposti, koska malli neulotaan ylhäältä alas. Täytyy vain tehdä lisäyksiä kainaloiden alla ja kyljissä, mikäli eletty elämä näkyy vartalon muodoissa.

Selasin taas suuren määrän malleja Ravelryssa kun mietin, mitä tekisin. Palveluhan on kerta kaikkiaan upea, mutta vaikka malleja ja ohjeita voi hakea  eri kriteereillä, tuloksena on melkein aina liikaa tavaraa. Pitäisi panna aina Pinterestiin, Evernotesilla tms. muistiin, kun on nähnyt itseään miellyttävän mallin, että lankakauppasekoilujen jälkeen olisi valmiina mistä valita.  Keräsin nyt villatakit ja villapuserot, tunikat jne. omiin Pinterest-kansioihin, ehkä mielimallien kerääminen sinne helpottaa jatkossa kun miettii, mitä mistäkin langasta tekisi. Fiksu tietysti katsoisi kännykällä jo siellä tarjouslankakorilla, mitä haluaa tehdä ja miten paljon lankaa tarvitsisi. Yritän opetella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s