Un giorno qualunque

20131020-173325.jpg

Apenniinien ruska on kauneimmillaan nyt kun olemme täällä syyslomalla. Vuoret hehkuvat Fair saarten villapaitojen väreissä. Minä toin tyttärelle suomenlampaan villasta neulotun paidan talveksi. Lentokoneessa ehdin tehdä kämmekkäät ja aloittaa baskerin, jnka sain parahiksi valmiiksi, kun tytär ehti tänne ”mökille”, jonka tulimme laittamaan talvilevolle. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yritämme syödä ruoat kaapeista ja suojata langat koilta.

Ruoanlaiton ja syömisen ohessa ehtii toki neuloa, patikoida ja sienestää. Harmi, etten osaa kasvisvärjätä, metsissä on upean värisiä sieniä, joista voisi syntyä jänniä värejä. Tyydyimme siis poimimaan tuttuja kanttarelleja, suppilovahveroita ja mustia torvisieniä.

2 Comments Lisää omasi

  1. Anonyymi sanoo:

    Loma kauniissa syksyssä ja sienessä, kuulostaa mitä parhaimmalta. Villis on ihana ja onnistunut. Suomenlampaan luonnonväriset kiinnostaa aina. Vähän isompikin kuva tuosta villapaidasta olis mukava nähdä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s