Epävarmuutta

2013-10-29 12.13.51

En ole vieläkään ihan varma, tuleeko Quopuksen Smokin’-takista täydellinen. Olisin niin kovasti halunnut tehdä sen tweed-langasta, mutta pitäisi päästä vähitellen eroon entisistä langoista ennenkuin ostelee uusia. Poika kuitenkin itse valitsi mallitilkusta tämän ratkaisun, joten onhan siitä kiva tultava.

Minä huitaisin työpäivällisen kunniaksi tänään polven yli ulottuvat muhulaissukkani jalkaan. Työmatkalla kohtasin muutamankin iloisen ilmeen ;-). Kaulassa kun on vielä saman värisistä langoista neulottu Color Affection.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s