Joululahjoja jämälangoista

matto
Hauska tupsumatto on kiva lahja ja syntyy sukkelasti jämälangoista.

Tänä vuonna Puikkomaisterin joululahjalistalla on kestävä kehitys. Niinpä joululahjatkin valmistetaan mieluiten jämälangoista ja kierrätysmateriaaleista.

Rannekoruja käyttävät sekä miehet että naiset. Kaunis Helena näyttää tässä mallia. Purjehtijalle voi tehdä vaikkapa  purjelangasta  ankkurikorun. 

Nopea, näyttävä ja hauska on kuvan tupsumatto. Siihen uppoavat erilaatuiset keränloput helposti ja hauskasti. Tupsut voi kiinnittää vaikkapa käytöstä poistettuun pikkumattoon. Iloinen tupsumatto sopisi hyvin sängyn viereen eikä koirakaan varmaan panisi pahakseen ylellistä nukkuma-alustaansa. Samaa ideaa voi varioida vaikkapa tyynynpäällisenä.

Joulupallotkin syntyvät jämälangoista, eikä niissä tarvitse tyytyä näihin valmiiden ohjeiden kuvioihin tai joulunpunaiseen väritykseen. Tee vaikka mustat pääkallopallot!

 Joulunpunaiset sukat  tai lapaset kuuluvat tietysti asiaan. Jos äskeisten kirjoneuleet tuntuivat turhan hankalilta, tässä on helpompia malleja.

Hyvällä huumorilla ja rajattomalla vapaa-ajalla varustettu neuloja saattaisi tietysti väsätä vaikka koko perheelle jouluajan villapaidat. Miksi mulle tulee mieleen elokuva sinkkutytöstä…? 😉 Tässä on vaihtoehtoinen malli. Etteivät paidat jäisi kaapin alahyllyn takareunaan pitänee turvautua uhkailuihin, kuten tämä mummo tekee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s