Kiirettä pitää

2013-12-04 08.51.52 2013-12-04 08.51.27Mikähän siinä on, että kaikki kiireet kasaantuvat aina samoille viikoille? Töissä oli kiireellinen projekti, jonka hoitamiseen meni normaalin työajan lisäksi melkein 20 ylimääräistä tuntia. Vapaa-ajalla on ollut marraskuun lopun synttäriputki, Puikkoakateemikko täytti 95-vuotta ja maisterin kaksoisveli 56-vuotta. Suku kokoontui juhlimaan, kuten joka vuosi. Juhlan kunniaksi vedin muhulaiset jalkaan.

Olen jotain ehtinyt neuloakin, puikoilla on sukkasuunnitelma naispurjehtijoille sekä lapaset pukinkonttiin.

Mutta minullepa tuli eilen joulu, kun posti toi keväällä tilaamani kerijälaitteen Virosta. Kiitos  ja hänen puolisonsa, joka nämä upeat esineet tekee!!! Kerästä tuli ihanan tiivis ja kauniin muotoinen. Kuvassa näkyy vanha mainio sähkömoottorini, jonka hihnapyörään voin kiinnittää kerijän hihnan ja näin antaa koneen hoitaa kerimisen, joka sujuu kyllä hienosti lihasvoimallakin. Moottori on kuitenkin kiva, jos kerittävää on iso määrä. Nyt kun saisi vielä tilattua vyyhdinpuut, jotka voisi kytkeä tuohon sähkömoottoriin, onneni olisi täydellinen.

Kyllä on eroa laitteella ja laitteella: ensimmäinen kerijäni oli muovinen härpäke. Siitä meni rattaiden hampaat melkein heti rikki. Sen jälkeen kone toimi, mutta piti kaameaa ääntä. Seuraava laite oli kiinalainen halpisversio ebaysta, se kerii epäsiistejä keriä, joista langat tursuvat pohjasta. Suosittelen ilmoittautumista Yllen jonoon: vaikka kerijää joutuukin odottamaan aika kauan, eikä hinta ole halpa (postikuluineen n. 80 €), sen tuloon loppuu kitinä sekä kirjaimellisesti että kuvannollisesti.

2013-12-04 08.52.16

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s