Pakkasten paluuta odotellessa

2013-12-04 14.53.29

Noidannuoli kaatoi pariksi päiväksi lepäämään, onneksi osaan neuloa lähes makuuasennossakin. Puikottelin telkkaria töllöttäessäni perussukkia ja parit lapaset valmiiksi vain huomatakseni, että unohdin viime jouluna laittaa tekemäni lapaset lahjakoriin. Hyvä, sillä tässä on vieläkin joulukiireitä, ensi lauantaina olemme nimittäin Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Kruunuhaka, Helsinki) Keittiönperäyrittäjien joulumarkkinoilla myymässä lankoja ja muita käsityötarvikkeita. Mukaan tullee jokunen valmiitakin tuotteita myyvä. Naisten joulumessuilla kuvatut naiset (tai heidän tuotteensa) ovat myös mukana: Peikonpojan Päivi ja Handun Ilona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s