Pieniä huomioita: mennyttä ja tulevaa

Puikot kilkkaavat minkä ehtivät, sillä pukinkonttiin olisi kiva vielä saada valmista. Osa lahjahankkeista ratkesi viime viikonlopun ”tikkitakkisilla”, koska kivoja pikkulahjoja oli runsaasti tarjolla. Minä hoitelin omaa ja Handun pöytää Ilonan ollessa opetustöissä, oli todella kiva tavata teitä lukijoitani ja Handun asiakkaita! Joskus nimittäin laskureiden vinhasta pyörinästä huolimatta kokee kirjoittavansa mustaan bittiavaruuteen näkymätöntä tekstiä. Iso hali vielä kaikille! Yhtään kuvaa en ehtinyt ottaa, sen verran oli vilskettä.

Työsähköpostiin kolahti tiedote Suomen tietokirjailijoiden apurahoista. Monenlaista tietoa on taas tuettu, neulojia ilahduttaa erityisesti, että Anna-Karoliina Tetrin Perinnelapas-kirjalle on myönnetty tukea. Kirjoittajahan on tullut tutuksi kouluttajana ja luonnonväri-yrittäjänä. Toivomme reipasta myötätuulta hankkeelle!

 

 

One Comment Lisää omasi

  1. Anonyymi sanoo:

    Wau! Ihan vastikään mietinkin, jokohan saataisiin uusi suomalainen perinneneulekirja lapasista. Lapaskirjalle olis varmasti tilausta, ja materiaaliakin siihen löytynee hyvin. Tuon tyyppisiä kirjoja kun on muualla julkaistu useita, ja mahtuisi suomalaisiakin enempi. Miksei vaikka uudistettuja versioita vanhoistakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s