Tahaton tauko

Olen ollut niin kiireissäni, etten ole edes blogia ehtinyt päivittää. Yksi arvosteltava kirjakin on odottamassa, nimittäin Martin Storeyn Kauneimmat palmikkoneuleet, se on siirrettävä tulevaisuuteen, sillä nämä kiireet kestävät ainakin helmikuun loppuun.

Purjehdussukkaprojekti valmistui eilen: kahdet sukat ja yksi pipo-ohje saatiin valokuvattua kirjaa varten. Onneksi pakkanen oli hellittänyt, tiedän kyllä minkälaista on sukkien kuvaaminen kovassa pakkasessa, kerran taisi olla 30 astetta, kun vaihtelin vaatteita ja sukkia Seurasaaressa…

Jopa kaaviot ovat nyt valmiina. Samalla kun valokuvaaja Susa Junnola kuvasi sukkia, hän otti minustakin kivan kuvan. (Tässä vain käsittelemätön versio.) Olen nimittäin kaivannut kuvaa tuosta mahtavasta piposta, joka ei ole minun omaa tuotantoani, vaan Tallinnasta joskus 10 vuotta sitten ostettu.

2014-01-26 20.39.15

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s