Varhainen lintu

aikainenlintu

Kevät on tuonut jo mustarastaan, kuulemma. Minä heräsin tänä aamuna viideltä ja päätin lopettaa turhan pyöriskelyn. Varhainen aamu on parasta neulonta-aikaa. Panin alkuun kukkosukat, ehkä eräs mukava herra saa ne after ski -lahjaksi kun menemme Lappiin lähiaikoina.

Muhlaiskuviot on totuttu näkemään punaisina, keltaisina, oransseina, aniliinin punaisina… mutta harmaatkin voivat olla aika värikkäitä!

Lähetin tänään natiiville testineulojalle rapakon taakse Thistles over Knees -sukkien ohjeen ja langat. Pitäisi myös hankkia uusia kuvia, että saan ohjeeseen kivemmat kuvat. Ai joo, täytyykin neuloa se toinenkin sukka ennen kuvauksia… Olen minä sen sentään aloittanut!

On kyllä sanottava, että Meite Muhu Mustrid kirja on osoittautunut moninverroin innostavammaksi kirjaksi kuin koskaan kuvittelinkaan. Kuten ehkä olette huomanneetkin 😉 Kirjasta on nykyisin myös englanninkielinen laitos. Pieni ja halpa Muhun linnut -kirja riittää sille, joka on erityisen ihastunut neuleissa seikkaileviin siivekkäisiin – tai haluaa pääsiäiseksi tipusukkia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s