Hulluna hörsöihin?

horseloTulipa sekin päivä, että Puikkomaisteri kiersi lankakauppoja etsimässä röyhelölankaa. Eipä olisi uskonut! Kävi kuitenkin niin, että nämä kauhulangat oli onnistuttu myymään loppuun melkein maksamalla niiden ottamisesta asiakkaille.

Minulle tämä tarve iski, kun suunittelin vauvan juhlapukua. Tarkoituksena on tehdä siis myytäviä vauvanvaateohjeita. Ravelryssa on kyllä ohjeita tosi kivoihin vauvan vaatteeisiin, mutta ihan sellaisia minun makuuni  tärähtäviä malleja en montakaan löytänyt. Yritän siis luoda muutaman.

Materiaaliksi juhlapukuun tulee musta kashmir-merinosekoite, mutta puvun varsinaisena ideana on röyhelökoriste. Sitä varten siis metsästin valkoista kapeahkoa hörhelölankaa, jota en sitten saanut. Mutta puutteestahan ne parhaat ideat syntyvät! Niinpä päädyinkin kaikin puolin fiksumpaan luonnonmateriaaliin: puuvillabrodyyrinauhaan, jonka saa mainiosti neulottua nuttuun, kun sen valmistelee siihen käyttöön. Tämä tullaan tietysti aikanaan selittämään ohjeessa.

One Comment Lisää omasi

  1. Riikka sanoo:

    Mainio innovaatio tuo röyhelö! Olen itsekin ollut aina vähän allerginen noille röyhelölangoille, mutta jostain on silti nurkkiin yksi sellainen päässyt pesiytymään. En ole keksinyt sille oikein mitään järkevää käyttöä, mutta ehkäpä sen voisi tosiaan hyödyntää jossakin lasten vaatteessa jonkinlaisena koristeena. Kiitos siis inspiraatiosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s