Puupuuhia

kuvaEn ole ehtinyt päivitellä, siihen on hyvä syy: joka keväinen puuveneprojektini, joka toivottavasti päättyy iloiseen vesillelaskuun perjantai-iltana. Eikä uppoa.

En ole jaksanut neuloa juurikaan, edes Suomenlinnan vesibussissa, koska kädet ovat kovilla hiomisen, kyllästämisen, lakkaamisen ja maalaamisen vuoksi. Siksi vauvan Juhlanutun ohje on kesken ja kuvassa (värit ovat luonnossa kyllä kivemmat) oleva Iloinen muhulaisnuttu on juuttunut hihoihin. Yhtenä syynä oli tuon kuvion mallipiirroksen virheet, jotka onneksi kykenin korjaamaan neuloessa.

Keskeneräiset neulontaprojektit matkaavat lomalle mukaan, siellä on hyvää aikaa neuloa. Kaksi nuttua ja yksi silkkimohair-huivi ovat tekeillä. Lisäksi pitää värkätä vauvannuttuihin sopivat pöksyt.

Puupurtemme hoidossa eniten harmittaa jatkuva ajan puute, koskaan ei tunnu olevan aikaa tehdä viimeisen päälle hienoa työtä. Siis purkaa ja tehdä uudelleen 😉 Onneksi olen tänä keväänä saanut apua veneen, toivottavasti, tulevalta omistajalta. Telakalla on muutenkin aivan upea yhteisö, josta saa monenlaista tukea. Sohvaneulonnassa talven aikana hankitut kilot ovat myös saaneet kyytiä. Tästä olisi hyvä jatkaa oikein laihdutuskuurilla, mutta enpä taida viitsiä: Italiassa on niin paljon niin ihanaa ruokaa!

Hyvällä onnella ehdin yhdelle viikonloppupurjehdukselle ennen lomalle lähtöä. Sitä tosin hieman uhkaa se, että kesäasukkaan tieltä pitäisi pakata varastoon jokunen kilo lankaa, pari kaapillista vaatteita ja melkoiset läjät kirjoja.

Elokuussa yhden arvokkaan purjehdusviikonlopun uhraan Pukkilan Puikkopäivälle, joka on 9.8. Nyt kannattaa seurata tiiviisti Handun blogia, rav-ryhmää ja sivuja, sillä osallistujien määrä taitaa olla rajallinen. Tarkempien tietojen pitäisi minun mielestä ilmestyä näinä päivinä nettiin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s