Puikot, koukut ja maalisudit sekä särkylääkkeitä

Vuokraemäntä sai höpsöt kukkapatalaput, joita oli kiva tehdä, mutta enpä nyt tiedä haluaisinko itselleni tuollaiset patalaput. Lahjan saaja kuitenkin ilahtui ikihyviksi.

Kuusi lomaviikkoa hurahti kuin siivillä. Ensin piti tehdä omassa kesäkodissa pieniä sisustuksellisia muutoksia, jotka ovat hiertäneet kuin kivi kengässä kymmenkunta vuotta. Esimerkiksi hankittava uusi jääkaappi, kiinnitettävä kylpyhuoneeseen hylly ja oskarinoksat, ommella tuoliin koroketyyny tietokonetyötä varten, muuttaa huonekalujen järjestystä, kiinnittää verhotanko…

Sitten keksin muuttaa keittiökin järjestystä ja siksi piti tilata sähkömies siirtämään pistorasiaa. Samalla sai sitten teetettyä pari lisärasiaa paikkoihin, joista ne puuttuivat.

Kelit olivat vaihtelevat, Suomessa nautittiin helteistä, Pohjois-Italiassa kaivettiin villapaitaa ja sadetakkia esiin. No, mitäs säistä, kun saimme vielä kaamean flunssan, jota podettiin kolmisen viikkoa, eikä minun yskäni ole vieläkään parantunut.

Sain kuitenkin aikaiseksi viisi ja puoli paria sukkia ja ehkä tusinan patalappuja. Niistä olikin kova puute. Patalappuja virkkasin Patalappu à la carte -kirjan ohjeiden mukaan ja innoittamana.

Viimeisen viikon vietin tyttären apuna hänen kodissaan, jossa on käynnissä keittiöremontti. Ensinen junamainen keittotila ja koiran huone on yhdistetty, tuloksena on iso ja kunnollinen keittiötila.

Nyt pitäisi sopeutua taas tähän istumatyöhön. On sentään siistiä hommaa, eikä tarvita haalareita. Palkkaakin maksetaan ja eläke kertyy 😉

Harrastuspuolellakin tapahtuu: ensi viikonloppuna on kesäklassikko Pukkilan puikkopäivä. Sinne olen minäkin lupautunut esiintymään, toivosti kitusista lähtee ääntä… (En linkitä tähän sen kummemmin, koska tilaisuus on edellyttänyt ennakkoilmoittautumista).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s