Neulojan lempivuodenaika

Syksy on aina ollut paras vuodenaika minulle. Lapsena se tarkoitti muun muassa uusia kouluvaatteita, joskus jopa ihan uusia, joita ei yksikään viidestä sisaruksestani ollut käyttänyt. Olen aina rakastanut ritisevää jäätä lammikoissa ja syksyisen metsän värejä, jotka surukseni ovat värejä, jotka eivät sovi minulle lainkaan. Onneksi tyttärelle sopii, näin luonto on kompensoinut tämänkin asian parhain päin.

Syksy on siksikin kiva vuoden aika, että silloin herää toimeliaisuus: uudet kurssit ja harrastukset, kesän perheilyn jälkeen omia juttuja. Minulla ei ole tänä syksynä aikaa uudelle, vanhoissa on nyt uusia, työläitä kujeita. Pankaapa toistaiseksi 1.11. muistiin. Varatkaa 10-16.

Ensimmäiseksi syksyllä tarvitaan villahuivi ja käsineet. Tässä kaksi vinkkiä.

Piet on Point – Nancy Whitmanin Mondrian-aiheinen huivi tyylitietoiselle!

Dagmar Moran Deco-käsineissä on omaperäinen idea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s