Älykello neulojalle

Urheilijoille on tarjolla monenlaisia älykelloja ja iPhonen avulla voi tarkkailla vaikkapa unensa laatua, mutta miksei neulojille (meitä on sentään pelkästään Ravelryssakin 3 miljoonaa!) ole tarjolla kelloa, joka laskee kerrokset (ranteen liikkeestä tietenkin!) ja joka voisi muuttaa vaikkapa kirjoneulekaavion puheeksi jne. (Apple, please we need a clock specially for knitters!) Voi,  miksi sisäinen insinöörini ei voittanut, kun aikoinaan valitsin opiskelupaikkaa?! Jos olisi kunnollinen tupsulakkikoulutus, voisin nyt suunnitella neulojille älykelloa ja koodata iPadiin uusia neulontasovelluksia. No, ehtii ehkä vieläkin. Avoimessa yliopistossa voi opiskella tietotekniikkaa…

Neuloin viikonloppuna yhtä kirjaan tulevaa uutta mallia. Mikään ei ole niin hauskaa, kun ison työn tehtyään huomaa unohtaneensa yhden kerroksen kuvioiden välistä. Kiva kiva. En tee sukkaa uudestaan, mutta korjaan toisessa sukassa mallin virheen. Muuten olen siihen todella tyytyväinen, toivottavasti muutkin tykkäävät!

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Anselmiina sanoo:

    Erittäin tarpeellinen keksintö! 🙂

  2. anni öhberg sanoo:

    Hmm, miunpas mies sattuu olemaan ohjelmointi-insinööri ja koodailee töissä päivät pitkät. Tässäkin on vaan se, että suutarin lapsilla (eikä vaimolla) ole niitä kuuluisia kenkiä.. Nimimerkillä oma tietokone rikki viimisen viikon päivät ja on varmaan toisenkin viikon, kunnes tuo mies siihen puuttuu 😀 Mutta tollaset neulomissovellukset ois kyllä erikätsyjä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s