Turhauttavaa

Tiedättehän tämän: näet kaupassa aivan ihkua lankaa ja löydät siihen niin upeasti sopivan kaverivyyhdin. Kipaiset kotiin toteuttamaan pitkään mielessä muhineen idean neuleesta, tuskin maltat syödä, kun pitäisi päästä jo aloittamaan. Luot tarvittavat silmukat (eikö ne koskaan tule valmiiksi!) ja neulot tarvittavat kerrokset ennen kirjoneuleen aloittamista. Vihdoin! Lopultakin! Jo ensimmäisen kerroksen jälkeen toteat, että ei toimi. Vyyhdit tai kerät voivat näyttää upeilta väripareilta, mutta neuleessa ne eivät välttämättä toimikaan. Joskus auttaa, kun kääntää pohjavärin kuvioväriksi, mutta joskus on vaan pakko luovuttaa. Minä luovutin eilen.

Mutta kas, lattialla pyöri yksinäinen sukkalankakerä, kokeilinpa sitä. Oi oi, hieno tulee!

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s