Auts!

Charles D. Gandy on jo suunnitellut Schachenmayrille sukat koripohjavarrella. Ohje on ilmainen ja siihen pääset klikkaamalla kuvaa.

Piirtelin ja pohdin viikonloppuna yhtä sukkaideaa, mutta hylkäsin sen, koska en uskonut siihen. Ja kas, törmäsin heti samaan sukkaan. Olisi kannattanut uskoa, onhan tuo hauska! Mutta se on jo tehty. Onneksi se sattui tulemaan vastaan ennen kuin olisin tehnyt samanlaisen ja jopa pannut sen kirjaan.

Olkoon nyt hyvänä esimerkkinä siitä, miten kopiontisyytöksiä ei kannata heitellä kevyesti ja siitäkin, miksi neulesukalle on lähes mahdotonta saada tekijänsuojaa. Ainakin sukkia suunnitellessa on lähes mahdotonta keksiä mitään, mitä joku ei olisi jo keksinyt. Nyt joku kysyy, miksi sitten kannattaa tehdä sukkaohjeita ja -kirjoja? Vastaus on yksinkertainen: kyse on kokonaisuudesta, lankojen laadusta ja väristä sekä siitä, että erilaisia tekniikoita, värityksiä ja ratkaisuja yhdistämällä luovasti saadaan aina aikaan jotain uutta. Vaikkei ainutlaatuista, silti uusi tulkinta vähintään.

One Comment Lisää omasi

  1. Kati Nuijanmaa sanoo:

    Tuo on hyvin totta. Itselleni on kähnyt monesti samoin. Olen tehnyt työohjetta, mallityötä tai muuten vaan neuloskellut jotain – ja kas – joku toinenki on ajatellut yhtä nokkelasti kun minä. Joskus tämä on käynyt ilmi ennen kurssia, joskus vasta paljon myöhemmin. Onneksi sinulle selvisi ennemmin kuin myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s