Pätkiä korin pohjalta

Snurre, tuo maanmainio lankakauppa, on muuttamassa tammikuun vaihteessa Hietalahdesta Kamppiin, Malminrinteeseen. Minua se ainakin ilahduttaa, koska metrolla sinne pääsee helpommin. Helsky muuttaa Senaatintorin laidalta takaisin vanhoihin tiloihinsa Espalle, siksi lauantaina 10.1.2015 alkaa muuttomyynti. Lankoja ei välttämättä ole luvassa alennuksella, mutta kaupassa kannattaa piipahtaa tutkimassa.

Lankamaailmassa on talvi-ale.  Lankaideassa kuolasin Manoksen Finon lapiksensinisiä lankoja, mutta nyt ei vaan voi ostaa lisää lankaa. Titityyn tarjoukset, huokaus…!

Suomalaisen kirjakaupan alessa on ainakin Cookie A:n Sukkia. Rakkaudella -kirja alle kympin.

AdLibris-verkkokaupassa on useita hyviä käsityökirjoja alessa! Virpi Siiran virkkauskirja kannattaa hankkia jo ihan mielenterveydellisistä syistä, iloksi. Ja ellei tätä kirjaa vielä ole, nyt on korkea aika hankkia se! Minua houkuttaa reilun kilon islantilaisneulekirja. sekä tämä hyvin mielenkiintoinen teos suomalaisesta vaatetusalasta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s