Haaveissa

DSC_8469_medium2
Veera Välimäen Still Light -tunikani on ihan koko ajan käytössä. Nyt pitää tehdä toinen! Kuvaa klikkaamalla pääset ohjeen Ravelry-sivulle. Kuva: Veera Välimäki, 100 % Rain.

Toivottavasti minulla on nyt menossa vihoviimeiset sukat pitkiin aikoihin! Joudun neulomaan uudelleen kirjan kuvauksia varten yhdet pitkät, reilusti yli polven ulottuvat sukat, koska olen onnistunut hukkaamaan yhden parin valmiita sukkia. No, tuleepa tarkastettua ohje vielä kerran. Nyt projekti on jo voiton puolella, koska olen päässyt vaiheeseen, josta sukan voi tehdä televisiota katsoessa ihan loppuun asti.

Haaveilen jo siitä, että ehtisin neuloa kauan kaivatun tunikan itselleni. Käytän nimittäin nykyisin  tummanharmaasta sukkalangasta Veera Välimäen ohjeen mukaan tikuttamaani Still Light -tunikaa lähes päivittäin.

Koska ohjeen mitoitus on aika reilu, on tämä oma tunikani on myös pikkuisen liian iso. Nyt olen tilannut mieliväriset langat, että tekisin uuden tunikan. Se olisi kolmas tätä mallia. Yhden tein tyttärelle ennen omaani. Se lensi äskettäin Italiasta Suomeen parsittavaksi – sitäkin on siis käytetty ahkerasti.

Olen vähän miettinyt, että kirjon tuohon tunikaan jotain kuvioita. Nähtäväksi sitten jää viitsinkö. Lankaa kuitenkin tilasin vähän sillä silmällä.

One Comment Lisää omasi

  1. bäle sanoo:

    Ihanan näköinen tunika. Sellaisen näköinen, että on varmasti mukava päällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s