Neulontaa juuri nyt – Hot in knitting

virpi_lilja_palmgren
Lilja Palmgrenin Virpi-huivi on todellakin mainitsemisen arvoinen! Siinä on graafista kauneutta, joka päästää hienon langan oikeuksiinsa. Kuvaa klikkaamalla pääset ohjeen Ravelry-sivulle. Kuva: Lilja Palmgren / Elli Edgren.

Mosaiikkineuleisiin näyttää nyt törmäävän vähän siellä ja täällä. En tiedä, miksi sitä sanotaan hieman harhaanjohtavasti mosaiikkineuleeksi (mosaic knitting tai mosaic technique), mutta kyse on kirjoneuletekniikasta, jossa kuljetetaan vain yhtä väriä kerrallaan eli työskennellään nostamalla silmukoita neulomatta.

Puseroissa kuuminta kärkeä on yellowcosmon Luumusade (vilkaise myös saman suunnittelijan Danshui-villatakkia, joka on todellinen helmi!). The hottest sweater just now!

Jos haluat todella olla trendin harjalla, nyt neulot Lilja Palmgrenin Virpi-huivin, joka on todellakin kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis ja tuo hienon langan ominaisuudet upeasti esille! Kiitos ja onnea! Virpi Shawl by Lilja Palmgren is nice and modern.

Tänä keväänä neulehuivit kiinnitetään Kalevala-korun tulostetulla ja värikkäällä soljella. Huiviin sopivan värisenä tietenkin! Are you already subscribed your Kalevala 3-d printed jewelery? 

Kierrätys ja jämälanka-aate on aina muotia! Kierrätä kevätsiivouksen alta lankavarastosi ja käytä jämälankasi kevään huippuneuleisiin tai lahjota ne tarvitseville.  Recycling, recycling, recycling – everyday hot fashion!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s