Jämälangasta lapikas, lapikkaasta kaulahuivi… ööh

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt on tultu siihen kohtaan, jossa pitäisi häivyttää noita jämälankoja. Aloitin jämälankasukan, mutta sekosin kuviossa jo ensimmäisessä kokouksessa, jossa yritin neuloa. Taidan sittenkin neuloa niistä jotain isompaa, nyt alkaa jo riittää kantapääsilmukoiden laskeskelu.

Testineulojat lähettelevät kommenttejaan ja kuvattavia sukkia minulle ja minä yritän olla sekoilematta saamieni korjausehdotusten kanssa. Luulen, että maailmassa on useita yhden sukkakirjan tekijöitä… on tämä sen verran rankkaa puuhaa.

Sain ensimmäistä kertaa koottua ohjetekstit ja kaaviot yhteen. Vain yksi kaavio puuttuu, mutta sen voi ehkä jättää poiskin, malli on niin yksinkertainen, että sen voi selittää parilla rivillä. Kyse on Figaro-huivista, jonka tein Sanskin kehräämästä ihanasta kilinvillalangasta.

Eräs testineuloja lohdutti, että täytyyhän neulojan mielenkiintoa pitää yllä ohjeen epätarkkuuksilla ja virheillä. ”Sitä paitsi”, hän kysyi, ”eivätkö muutkin neulo siten, että he katsovat kuvat ja kaaviot kirjasta ja vasta, jos niistä ei selviä, vilkaistaan ohjetta jostain kohdasta?” Reilu asenne, mutta kyllä minä parhaani yritän, ettei kirjaan jäisi ainkaan pahoja virheitä.

Sain tänään katsottavakseni Susan ottamia kuvia. Minusta ne ovat ihania! Eilen päähäni pälkähtänyt kertakaikkiaan ehdotomasti maailman upein ja mahtavin kansikuvaehdotukseni ei kumma kyllä enää tänään tunnukaan niin upealta. Mutta uutta haudotaan jo.

Huomenna menemme Ainoon hakemaan kuvauksiin tarvittavia vaatteita. Sunnuntaiksi on varattu kolme sukkamallia, joista yksi poseeraa myös kannessa. Siitä tulee kiva päivä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s