Aina oppii uutta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEilen olimme Aino Shopissa Fredrikinkadulla hakemassa kuvausvaatteita sukkakuviin. Vaikka vaatteista ei näy kuin pieni kaistale täytyy ne raahata kuvauspaikalle ihan kokonaan. Katselin aiemmin otettuja testikuvia: ette usko miten nopeasti mustat trikoot sukkakuvissa alkavat kyllästyttää!

Olemme suuressa estetiikankaipuussamme valinneet pölyisen ja likaiaen kuvauspaikan, joka on vielä saaressa. No, en murehdi pesulalaskuja tai kassien painoa nyt, vaan nautin kaikista uusista kokemuksista ja opeista. On todella kiinnostavaa seurata valokuvaajan työtä ja hänen valintojaan. Apua saimme  Lailalta, jonka värisilmään olen oppinut todella luottamaan.

Ja nyt on mistä valita. Postista tupsahtelee testineulojien neulomia sukkia ja sormettomia – tässä käsikirjoituksen jättöahdistuksessa lohduttaa, että ainakin he ovat saaneet ne tehdyksi ohjeideni mukaan. Sukat ovat upeaa työtä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s