Odotan viestiä

pakettiVihdoin ja viimein sain aikaiseksi tilata valokuvaustarvikkeita, kuten kamerajalustan. Nyt pyörin tuskissani, eikö se paketti jo tule!!! Mielessä on jotain kivaa, josta tekin pääsette aikanaan nauttimaan.

Paketeista puheenollen, olenkin saanut niistä kokemuksia viime aikoina. Ensin lähetin pakettiautomaatista paketin vastaanottajalle, jonka puhelinnumeroa minulla ei ollut. Halusin saada paketin liikkeelle muiden pakettien kanssa samaan aikaan enkä jäänyt odottelemaan, että vastaanottaja ehtii kertoa numeronsa. Niinpä katsoin numeropalvelusta vastaanottajan puhelinnumeron nimen ja osoitteen perusteella. Erinäisistä syistä luulin, että paketti oli saapunut ja kaikki kunnossa, kunnes ilmeni, että paketti ei ole tullukaan perille. Minulla ei ollut edes tositetta, koska pakettiautomaatista oli kuittipaperi lopussa. Olin kuulemma pannut vastaanottajan lapsen puhelinnumeron pakettiin ja lapsi oli heittänyt asiattomana pitämänsä postista tulleen viestin pois. Onneksi postin asiakaspalvelu selvitti hetkessä paketin sijainnin ja vastaanottaja sai vielä sen lähipostistaan vaikka kahden viikon säilytysaika oli reilusti ohitettu! 10-0 Posti–Matkahuolto, sillä viimeksi kun Matkahuollon paketti katosi, sitä selviteltiin pari viikkoa. Huomatkaa, että pakettiautomaatissa olennainen tieto selvittelyssä ei ole paketin viite, vaan vastaanottajan puhelinnumero.

Toinen pakettisattumus sattui, kun olisin kiireesti tarvinnut lankaa, joka loppui kesken. (Kyllä, vielä yksi kuvaussukka on neulomatta, koska päätin neuloa yhden parin uudelleen.) Nakkisormillani olin näpytellyt tilaukseen väärän postinumeron ja siksi paketti on jossain iirankäkkärässä jumissa. Ennen vanhaan ristiriitoja (osoitteen katu ei ole Kemijärvellä tms.) selitteli ihminen, nyt kone ilmeisesti arpoo jonkin postinnumeron. Jatkossa olenkin sitten varmasti tarkempi.

Noin muuten tykkään kovasti UPSin palveluista, koska jos yrittävät tuoda pakettia kotiin, sen saa lennossa käännettyä töihin tai päinvastoin. Ei välttämättä samana päivänä, mutta monesti minulle on soitettu etukäteen, että pakettia oltaisiin tuomassa päivän aikana, olenko kotona. Siitä mä tykkään. Mutta minulla ei ole varaa siihen 😉

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s