Laiska ja kärsimätön – huono yhdistelmä

Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että olet suunnitellut pienen kivan projektin ja sitten koko inspiraatio uhkaa huveta täysin ulkoneulonnallisista syistä. Minulla se syy on nyt oma tyhmyys, koska järkeilin kamerajalustaa tilatessani, että saan sen nopeasti ja helposti verkkokaupasta viereisen kaupan pakettiautomaattiin. Nyt olen odottanut jo sunnuntaista lähes KOLME (3) PÄIVÄÄ! Siis sen sijaan, että olisin vetänyt takin päälle ja mennyt metrolla ja ratikalla puolessa tunnissa kauppaan hakemaan sen pahuksen jalustan. Tai vaikka lainannut naapurilta sellaisen.

Kyllä ihmisellä voi olla – ja pitää ollakin – useita keskeneräisiä projekteja, mutta tämmöinen, ettei niitä saa edes kunnolla alkuun, on NIIIIIN ärsyttävää! Lohtuna olkoon, että kadoksissa ollut (täydennys)lankapaketti on nyt tullut kotipostiin, joten voin saattaa edellisen projektin loppuun.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s