Hitaasti, mutta varmasti

Kangasalla sijaitsevan Aholaidan tilan villalanka on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi pojan purjehduspuseroon. Palvelu ja toimitus oli nopeaa, ostoksesta saa myös asiallisen kuitin veroerittelyineen. Kuva on tilan omilta nettisivuilta.
Kangasalla sijaitsevan Aholaidan tilan villalanka on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi pojan purjehduspuseroon. Palvelu ja toimitus oli nopeaa, ostoksesta saa myös asiallisen kuitin veroerittelyineen. Kuva on tilan omilta nettisivuilta.

Otso oli kai jo luopunut toivosta, saada villapaitaa ylipäätään koskaan. Höh, minulle tuli vain muita kiireitä tähän väliin. Nuo nuoret ovat niin kärsimättömiä… Nyt kun kirja on kustantajalla, on aikaa jatkaa villapaitaa. Paita on jo takapuolelta valmis, oikea olkapääkin häämöttää. Yksi hihakin olisi valmiina, mutta epäilen sen olevan liian kapea, joten neulon hihat suoraan hiha-aukoista alkaen. Näin saan hihoihin oikean leveyden ja pituuden. Ainakin, jos poikanen tulisi nyt sovittamaan paitaansa. Kun miehellä on mittaa pari metriä, on syytä huolehtia siitä, että hartaasti tehty paita tosiaankin sopii, on mieleinen ja sitä myöten myös kuluu käytössä. Tyttöystäviltä kielletään erikseen paidan peseminen. Ahonlaidan tilan upeaa suomenlampaan villasta kehrättyä lankaakin siihen menee melkoinen määrä.

Paita piti muutenkin veistää ihan omasta päästä, koska ikinä ei löydy sellaista mallia, joka kävisi suoraan hankittuihin tai saatavilla oleviin lankoihin. Ihmettelin myös paitojen mitoitusta, mutta minun lapsillani onkin jonkilaiset apinamitat, isänsä puolelta… Mutta tuleepa sitten todellinen mittatilauspusero. Ainoa ongelma näissä on, että kun pikkuveikka sitten pyytää samanlaista, ei tahdo millään muistaa, miten tuo tuli tehtyä. Onneksi tästä paidasta on edes jotain muistiinpanoja täällä blogissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s