Elämänlanka

Kyllähän minä sen tiedän, että uutta pitsihuivimallia alkaessa olisi erittäin fiksua pujottaa neuleeseen ”elämänlanka”, johon asti voi helposti ja turvallisesti purkaa, jos malli ei vielä ole sisäistetty ja neuleeseen tulee paha virhe. Samaan lankaan pysähtyy myös pudonnut silmukka. Minä en tietenkään malttanut sellaista laittaa, niinpä morsiushuivi eteni vain himpun eilen – enin aika meni purkamiseen silmukka silmukalta. Opetus: laita se lanka, äläkä ainakaan yritä katsoa jännittävää elokuvaa samalla, kun neulot uutta pitsimallia alkuun.

Tänään on tiedossa kiva ilta, koska eräs käsityöläinen tulee haastateltavaksi syksyllä ilmestyvää lehtijuttua varten. Työmatkalla suunnittelin juttuun kuvattavien kuvien kuvausta… toivottavasti villi ideani kelpaa haastateltavalle. Samalla saan vieraalleni ujutettua Puikkoakateemikon kodintyhjennyksestä hoteisiini jääneitä käsityötarpeita, joille minulla ei ole käyttöä. Monta kärpästä yhdellä iskulla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s