Välityö

  

Poika ei ole tullut sovittamaan puseroaan, enkä voi aloittaa hihoja ennen sovittamista. Miniän morsiushuivi etenee, mutta eihän sitä koko ajan jaksa neuloa. Siispä otin välityöksi helpon virkkuuhomman, johon voin upottaa jämälankoja. Mieli tekisi tehdä torkkupeitto, mutta voi olla, että se jää huiviksi, koska torkkupeiton koko uuvuttaa jo pelkkänä ajatuksenakin. Huivin pituus on noin 170 cm. Tuli tosin mieleen, että voisin yhdistää peittoon kesällä virkkaamiani kukkaneliöitä, mutta katsotaan nyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s