Vaikk’ ois käärme kämmenellä

Feministvantar_1_small2
Maria Lärkängin feministilapaset ovat hauskat (ja ajankohtaiset!). Klikkaamalla kuvaa pääset ohjeeseen. Kuva: ClaraSofia.

Lapasaika on toivottavasti ohi, eläköön siis ensi talven lapasprojektit! Kesällähän ne on tehtävä, ettei syyskylmät pääse yllättämään.

Ja mikä on tehdessä, kun maailma on pullollaan toinen toistaan ihanampia lapasideoita.

Kuvan feministilapaset ovat  Maria Lärkängin (@asfaltsflickan) suunnittelemat. Nämäkin Krumeluurit ovat kivat ja omaperäiset. Bernoulli-lapasten ohje on maksuton. Lapasten nimi lienee peräisin matemaatikko Bernoullilta, jonka mukaan nimetyn lain mukaisesti putkessa virtaavan nesteen nopeus suurenee ja paine pienenee, kun putki kapenee.

Yksi suosikeistani on Tori Seierstad, hänen neuleensa saavat mielen todella iloiseksiKeijumetsän lapasissa on tuttujakin aihelmia.

Entä onko ruotsalainen Avmaskat-lehti tuttu?  Uusimman numeron Hvitbladtitstel-lapaset ovat ihanat! Tuo e-lehti on muuten aika hauska, tämä uusin Vintage-numero on numeroista paras, mutta lehden ulkoasu on käsittämättömän harrastelijamainen.  [Samma på svenska:  Är Avmaskat e-tidningen bekant för dig? Hvitgladtitset-vantar är underbart!  E-tidningen är kul och senaste vintage-nummret det bästä, men tyvärr tidningens layout är otroligt oprofessinellt!]

Jos toinen kotimainen ei taivu, apua neuleohjeiden tulkintaan löydät täältä. (Joskin kirjoneuleohjeissahan olennaista on se kaavio, muun voi kilkutella omista nuoteista.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s