Jaksaa, jaksaa!

2015-04-05 16.50.52Ainakaan kahteen viikkoon en ole neulonut sukkaa! Kummallista. Puikoilla on edelleen tulevan miniän morsiushuivi, josta haluan saada niin ison kuin vain kykenen. Tiedän, että hermo menee jossain vaiheessa ja silloin siirryn reunapitsiin. Nyt olen neulonut kukkakuviota jo muutaman mallikerran enemmän kuin ohjeessa, enkä ole ihan vielä kypsynyt siihen. Kun ei ole kiirettäkään huivin kanssa. Välillä virkkailen afrikankukkia, joista haluaisin saada kootuksi itselleni hihattoman kesämekon.

  1. Ylihuomenna lähden Kööpenhaminaan. Siellä haluan nähdä ainakin Designmuseon olevan Fashion & Fabric -näyttelyn, syödä sydämeni kyllyydestä voileipiä (ja akvaviittiakin pitänee ottaa), käydä kirpputorilla (koska niistä saa aina hyvän kuvan siitä, miten tavalliset ihmiset elävät) ja Glyptoteekissa sekä ainakin kauppahallissa. Lankakaupoissa ei ainakaan viimeksi ollut mitään niin erikoista, että sitä kannattaisi raahata sieltä asti kotiin, mutta ainahan voi mennä katselemaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s