Jumissa

Enpä muista, milloin olisin ollut päiväkausia neulomatta. Kesken on edelleen pojan villapaita (se kelmi, ei ole ehtinyt sovittamaan), miniän morsiushuivi (reunuksessa, mutta neuloin jotain pieleen ja pitää purkaa puolet ekasta reunuskerroksesta) sekä parit sukat, puhumattakaan kaappiin kätketyistä tyttären ponchosta (käsiala muuttui kesken kaiken) ja villapaidasta (hihat puuttuvat).

Asiassa on valoisakin puolensa, koska olkapääsärky on asettunut. Olen virkannut afrikankukkatilkkuja telkkaria katsoessani, mutta aina sekään ei ole jaksanut innostaa. Huomaan selailevani ompelusivustoja ja venekin pitäisi laittaa purjehduskuntoon. Toisaalta vesibussimatkoilla on pakko olla neule mukana, kuka nyt pelkistä maisemista elää.

Hääkutsukin on jo tullut, joten parasta lienee tarttua siihen huiviin nyt ihan ensimmäisenä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s