Jämälangoista

jamalankasukkaViimeinen sukkapari kirjaa varten puikoilla. Tein pieniä vaihdoksia vielä viime hetkillä, kun vihoviimeinen kuvauspäivä on ensi viikonloppuna. Tikutin eilen sukanvartta nelisenkymmentä senttiä (totta kai, istuin viikon lämpimimmän päivän sisällä neulomassa!), mitä pitemmälle varsi edistyi sen enemmän minua harmitti yksi alussa käyttämäni lanka. Olisin halunnut toisenlaisen värin, mutta jämälankasukissa on mentävä korissa olevien kerien ehdoilla…

Näytin tekeleestä kuvaa kaverille, mutta hänen mielestään se ei ole yhtään hassu. Mennään sitten näin, ehdin jo harkita päällekirjomista yhtenä vaihtoehtona sen värin häivyttämiseksi. AIka iso urakka siinäkin olisi…

One Comment Lisää omasi

  1. Merja Räty sanoo:

    Kirjaa kovasti odotellaan:-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s