Kalenteria täyttämässä

 

Tässä talossa äitini opetti käsitöitä. Sain itsekin vierailla siellä lukuisat kerrat.
 Vaikka vielä ei ole ihan kaikkia kuviakaan kirjaan otettu, tosin vain muutama puuttuu, enkä olen nähnyt oikovedoksiakaan, niin syksyn kalenteriin jo täytetään kirjan esittelytilaisuuksia. Vaikka tämä prosessi on ollut pitkä, täytyy kyllä sanoa, että se on ollut ja tulee olemaan mielenkiintoinen. Huimaa hommaa, kun takana on Moreenin (ja tietysti Otavan) osaaminen. Olen alkusyksyn Italiassa, mutta kirjan ilmestyttyä elokuussa tulen sieltä Suomeen esittelemään kirjaa ainakin Snurreen, Lentävään lapaseen Järvenpäässä ja Pukkilan puikkopäivään.

Pakko sanoa, että olen hurjan iloinen näistä tilaisuuksista! Ennen kaikkea siksi, että ne tarjoavat mahdollisuuden tavata teitä!!!

Kutsu Järvenpäähän lämmittää erityisesti mieltäni, siellähän olen ensimmäiset neulomukseni neulonut viisivuotiaana. Äitini, ”Puikkoakateemikko”, on tainnut opettaa muutamallekin seudun neidille käsitöitä Järvenpään Kotitalousopettajaopiston Emäntä- ja talouskoulussa. Alueella toimii kai edelleenkin legendaarinen Tuusulanjärven ompeluseura. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s