Kesätapahtumia kädentaitoisille

Pukkilan puikkopäivässä 2014.
Pukkilan puikkopäivllä kohtaavat iloiset neulojat, kokeneet konkarit, joilla on kerrottavaa muille ja lankamyyjät. Kiva ja rento neulomispäivä hauskojen ihmisten parissa.

Kuudes Pukkilan puikkopäivä on tänä vuonna lauantaina 15.8. Ilmoittautuminen alkanee lähiaikoina.  Tilaisuuteen mahtuu vain 50 henkilöä, joten tarkkana kannattaa olla.

Ohjelma ei ole vielä kai aivan valmis, mutta ainakin minä singahdan Italiasta Pukkilaan kertomaan uudesta kirjastani. Esittelen sitä myös Snurressa torstaina 13.8. ja Lentävässä lapasessa Järvenpäässä 14.8. Kuulin pikkulintujen kertovan, että tarjolla olisi ainakin neulojan värioppia hauskassa muodossa…

Tilannetta voi seurata Pukkilan puikkopäivien fan clubissa.

Taito-liitto on julkaissut uutiskirjeen kesän käsityötapahtumista.

Minun tekisi hurjasti mieli järjestää Italiaan pitkän viikonlopun neuleretriitti… Tänä kesänä se tuskin toteutuu, mutta vuoden 2016  syksyllä semmoisen voisi pitää. Ensin täytyy löytää se maatilamajoituksen mestari, jonka ruoissa olimme Toscanassa pari vuotta sitten. Hän on tietääkseni avannut uuden paikan jonnekin pohjoiseen. Neulomista, ihanaa italialaista ruokaa, aurinkoa kun Suomessa alkaa jo hämärtää, ehkäpä pientä patikointiakin… tutustuminen lankatehtaaseen – miltäs kuulostaisi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s