Melkein Bones

   
 
Tykkäsin jo Neulekirjan ilmestyttyä Jenni Östermanin Bones-sukista, mutta enpä tullut neuloneeksi niitä. Kirja ei tietenkään tullut mukaan tänne ”mökille” ja juuri ne piti nyt neuloa. Piti siis säveltää kuvan perusteella, omin muutoksin (neulottu päärme sukan suussa, kärki nurjaa jne.) tietysti. Alunperin ajattelin antaa ne Italian ”Jussille”, mutta oma mies mieltyi sukkiin niin, että ne pitikin antaa hänelle. 
Lankana on Lana Gatto Filfer 6, todella hyvä sukkalanka, jota näyttää olevan lähes mahdotonta saada mistään kaupasta. Italialaisesta Ago filosta luvattiin lopulta toimittaa lankaa lisää niitä ”Jussinkin” sukkia varten, jos vain maltan odottaa kärsivällisesti. Jaksanhan minä hyvää odotella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s