Lumen kaipuu?

  Täällä Italiassa on ihanan lämmintä, mutta villasukkiahan voi neuloa helteessäkin, kunhan kädet eivät hikoile. Löysin mökkikirjastosta Think Outside the Sox -kirjan, josta olen jo kauan halunnut neuloa Leslie Comstockin kauniit sukat, Snow Under Cedars

Sukissa on kylläkin pikkuisen liikaa kaikkea, jätin vinkkelirivit tekemättä, helmet pois ja muutin hieman kuvioneuletta, mutta pääpiirteissään teen ne ohjeen mukaan. Lankana on sitä, mitä kaapista löytyi, punainen on Wollmeisea ja valkoinen Regian nelisäikeistä.

Hauska huomata, että sattuu sitä muillekin ohjeentekijöille: perin pikkutarkka ohje ei vastaa kuvan sukkaa, joka on tehty pienemmässä koossa ja kantalapun korkeus on jäänyt pienemmän koon mukaiseksi, mutta silmukoita poimitaan kuitenkin isomman koon mukaisesti. No, pikkujuttuja, jotka korjailin neuloessa. 

Nyt toivon vain, että valkoinen lanka riittää loppuun asti, sillä sitä on vähän niukasti. Toisaalta tulen oman sukkakirjani julkkareihin parin viikon kuluttua, joten pääsen täydentämään lankavaradtojani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s