Voi, että!

postia_titityystaOlipa kiva viikonloppu! Myöhäisen lennon ja Snurren julkkareiden (ja niitä seuranneiden perheen jatkojen) jälkeen silmien alla taisi olla pari ylimääräistä ryttyä, mutta eipä näitä kirjoja julkaista kuin… öö… joka toinen vuosi. (Toissavuonna toimitin yhden kirjan).

Lentävässä Lapasessa oli ihan mahtavaa! Minua ilahdutti, että paikalle oli tullut entisiä koulu- ja työtovereitani ja olipa joku äitini entinen oppilaskin neulojaporukassa. Pukkilan puikkopäivästä jouduin lähtemään oman esitykseni jälkeen, harmillista, sillä minulta jäi väliin tosi kiinnostava luento väreistä ja ennen kaikkea se iltapäivän iloinen yhdessäolo. No, ensi vuonna sitten paremmalla ajalla. Onneksi ehdin sentään syödä Kohisevan mainiota ruokaa!

Kun tulin tänään ”mökille” (kirjoitan sen siksi lainausmerkkeihin, että eihän tämä mikään mökki ole, vaan kolmen perheen pieni kerrostalo), oli ovennupissa odottamassa lankapaketti Titityystä. Italian posti hautoi sitä lähes kuukauden, mutta onpahan nyt perillä.

Jouduin ottamaan Suomesta mukaan matkalaukun, koska tyttärelle piti tuoda tavaraa. No, siinä mukana tuli mukavasti myös viitisen kiloa lankaa, joten laukun raahaaminen ei varsinaisesti harmittanut 😉 Olihan siellä yhdet farkutkin.

Kivoja esittelyjäkin on kirjasta jo ehditty julkaista. Kiitän lämpimästi!

2 Comments Lisää omasi

  1. No, tää mun italialainen keittiö nyt on vähän semmoista yhden hengen pikapastaa ja salaattia. Onneksi viikonloppuisin ollan tyttären kanssa – silloin tietty kokataan vähän paremmin. Mutta ainekset ova tietysti ihan toista luokkaa kuin Suomessa: puussa kypsyneet hedelmät ja oikeat tomaatit, esimerkiksi.

  2. Katju sanoo:

    Kyllä viis kiloa taas jokskin aikaa riittää. Nauti siellä kesästä ja mä oon niin kade kun saat myös nauttia italialaisesta keittiöstä. Kelpais….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s