Tehkää hyvää!

Onkohan kukaan huomannut, että sukkakirjani ohjeita saa vapaasti käyttää hyväntekeväisyystyössä esimerkiksi vähävaraisten naisten, lasten ja perheiden hyväksi? Sukkani eivät ole luonteeltaan sellaisia, että niitä puikottaisi useita pareja myyjäispöytään, mutta jos porukalla tai jokunen pari arpajaisvoitoiksi? Ohjeita saa siis käyttää ilman eri lupaa kirjassa rajatuissa tapauksissa kaupallisesti, mutta siis vain hyväntekeväisyyteen.  Minusta olisi tietenkin kiva kuulla sellaisista hankkeista.

Netissähän on runsaasti myyntipaikkoja, joita hyvätekijätahot voivat vapaasti hyödyntää. Muistakaa hinnoitella työnne asiallisesti – suuritöistä sukkaparia ei kannata parilla kympillä myydä. Sain itse melko simppeleistä sukista 200 €, kun ne osti eräs yritys lahjaksi (alihintaan meni, jos asiaa ajattelee puhtaan liiketaloudellisesti, mutta hyväntekijöillähän ei ole samanlaisia katetavoitteita).

2 Comments Lisää omasi

  1. Merja sanoo:

    Kiitos, varmasti tehdään hyvää niin kuin tähänkin asti. Vastikään huutokaupassa meni sukkani (oma malli) 300 eurolla hyväntekeväisyyteen.
    Ostan kirjasi ja Hyvän mielen silmukat/facebook kiittää jo etukäteen varmasti antoisasta kirjasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s