Käsityöt etenevät

Lapasia ja muita kädenlämmittimiä syntyy nyt vauhdilla, kun iltaisin ei muutakaan puuhaa ole. Viikonloppuna tytär tulee tänne vuoristoon, silloin ehdin neulomaan vain aamuisin kun neiti nukkuu.

Tänäiltana olen iloinnut Snurresta ostamastani edullisesta alpakasta, josta syntyy ihanat, pehmeät ja lämpimät lapaset. Edellisen mallin neuloin Lentävästä lapasesta ostamastani 100 % merinosta, jonka vyötteen unohdin kotiin enkä muista, mitä se on! Ihanaa kuitenkin, pehmeää ja upean väristä.

Jännittää vähän mitä naapurin rouva sanoo, kun tulemme viemään hänelle kirjan ja sukat, kunhan teksti on käännetty italiaksi. Tuskinpa suuttuu ;-). Olen yrittänyt etsiä kirjepussia voidakseni lähettää yhden kirjan eräälle Italiassa asuvalle suomalaiselle, joka ehkä voisi kääntää kirjan italiaksi (sikäli kun sille löytyy kustantaja), mutta yhdessäkään kaupassa, jossa olen käynyt ei ole ollut kirjepusseja tai vastaavia. Paperikauppaa ei enää kylässämme ole. Täytyy siis pakata kirja jotenkin muuten, että saan sen lähtemään. En tosin ole selvillä postimme aukioloajoista, mutta eiköhän ne selviä.

Huomasin, että pääkaupunkiseudun kirjastoissa on ylo 60 varausta sukkakirjaani, mutta lisää kirjoja on näemmä tilattu ainakin kymmeneen kirjastoon. Kannattaa kyllä hankkia oma kirja 😉 halvimmillaan sen saa näemmä 26,40 eurolla.
* * *
I’m working now with my next knitting book, where will be patterns for gloves, fingerless and mittens. Work is going well because I’m alone in the our summer apartment in Italy.  Evenings are long but not boring!

Sta facendo il mio seguito libro dove ci saranno istruzioni per guanti, guanti senza dita e per mittens (come si dice ”mittens” in l’italiano?!). Sono sola in nostra appartamento in Val Trebbia – le sere sono lunghi ma non noioso!  Lavoro a maglia è un meraviglioso! (quando tutto sta andando bene…).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s