Jalkapallohullut italialaiset

Tein baarin Paololle kotijoukkueen tunnuksilla villasukat. Vähän höpsöt minusta enkä saanut oikeanväristä punaista vaan jouduin käyttämään joulunpunaista lankaa viininpunaisen sijasta. Tein sukista erilaiset: toisessa sukassa on Ligurian punaristilippu ja teksti ”Genoa”, toisen varren neuloin tasoneuleena siten, että puolet varresta oli punainen ja puolet sininen, kuten joukkueen viiri. Kirjoin punasiniselle pohjalle varteen joukkueen viirissä olevan eläimen… Aloin kirjoa keltaisella langalla jalopeuraa, mutta tarkemmin kuvaa tutkittuani huomasin, että se on jonkinlainen kotkan ja jalopeuran yhdistelmä – purkuhommiksi meni, mutta parin tunnin nyhertämisen jälkeen kuvio muistutti riittävästi alkuperäistä. Kummassakin sukassa on Tiina-sukkista tuttu hyrrä-kantapää.

Kipasimme tyttären kanssa myöhään lauantai-iltana baariin viemään sukkia. Ne herättivät suurta hilpeyttä ja näytti kuin baarinpitäjä olisi vähän liikuttunutkin. En saanut kuvaa sukista, koska Paolo ei suostunut ottamaan kenkiä pois seisottuaan koko päivän töissä lenkkareissa. Kuva luvattiin toimittaa myöhemmin. Toivotaan, että sukat sopivat, jouduin silmämääräisesti arvioimaan jalan koon – siinä olenkin kehittynyt melko hyväksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s