Siivousta

Vihdoinkin sain järjestettyä langat järkevästi.
Vihdoinkin sain järjestettyä langat järkevästi.
Yllätys lankapussissa.
Yllätys lankapussissa.

Työhuone  alkoi olla niin kaameassa kunnossa, että illalla oli pakko ryhtyä siivoushommiin. Kolmessa viikossa olen saanut kylvettyä järkyttävän määrän langanpätkiä lattialle, sohvaan ja kulkeutuvathan ne muuallekin asuntoon.

Järjestelin sukka- ja puserolangat kaameaan lipastoon, joka odottaa fiksausta, kunhan löydän sopivaa materiaalia sen kaunistamiseen. Lipasto on sopivasti kyllästynyt koimyrkyllä, koska syksyisin heitän sinne aina myrkkypaloja. Opin sen, kun koit tekivät ensimmäisenä talvena tuhojaan:  lankoja ei silloin ollut kovin paljon. Koit iskivät kalleimpiin lankoihin, mutta punaiset langat eivät niille näytä onneksi kelpaavan vaikka ruskeat Wollmeiset oli kaluttu pieneksi silpuksi, violetteja maisteltu hieman.

Kun avasin yhden italialaisesta nettikaupasta tilatun lankapussin, löysin pussin pohjalta yllätyksen: koska olin maksanut eri langoista, mitä kauppias pystyi toimamaan, hän oli pakannut vaihtorahat lankapussiin. Hyvä kun hoksasin tutkia, mikä tyhjässä pussissa vielä painoi. Olinkin ihmetellyt, milloin hän hyvittää PayPal-tiliäni.

***
Cleaning day! After tree weeks my studio is in catastrophal situation. I also found a small change purse from one yarn package. I had ordered a different yarns than the webshop supplied and they was put refund on the bottom of the bag. Fortunately, I found them before I put the bag in the trash.

Giorno di pulizia. In tre settimane, ho fatto la condizione disastrosa dello studio. Ho organizzato i fili e trovato sulla base di una borsa del sacchetto contenente il denaro. Online Merchant è stata rimborsata la differenza tra i fili ordinati e forniti. Fortunatamente, ho trovato li prima di mettere la borsa nel cestino! Ara i soldi per alimentari della tutta settimana.

One Comment Lisää omasi

  1. Katju sanoo:

    Herkullinen lankalaatikko. Hauska tapa kauppiaalta palauttaa rahat 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s