Palautetta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SusaMika retroilee. Keltainen lanka on Handun perussukkista, ruskea ja punainen Wollmeisen vahvistettua sukkalankaa, vihreä Tosh Sockia.

Tarkkasilmäiset neulojat ovakin jo huomanneet. että joskus sukkakirjan kuva ja ohje eivät aivan vastaa toisiaan. Siihen on hyvä selitys: ensimmäinen sukka saattaa olla vuodelta 2007 ja toinen (ja ohje) vuodelta 2015. Neuloja on välissä unohtanut, mitä olikaan tekemässä.

Esimerkiksi SusaMikan sukkaan on neulottu kaavion kerros 17 ennen kantapäätä vaikka ohjeen mukaan kantapää neulotaan kerroksen 16 jälkeen. Tällaisia kohtia on muitakin, muun muassa kansikuvan Signora Sofia -sukat ovat keskenään erilaiset (tosin osin tarkoituksella), toinen on tehty ohjeen mukaan, toinen on suunnitellessa tehty sukka, jonka vihreässä kuvioraidassa on valkoisten hälläpyörien välissä vain yksi silmukka, kun lopullisessa mallissa on 3 välisilmukkaa. Vaikka tällaiset eivät ole olennaisia virheitä, olisin erittäin iloinen, jos huomaatte ne ja kerrotte siitä minulle. Olennaiset virheet on korjattu virhelistassa.

Olisi kiva saada tietoa siitä, mitä ohjeita neulotte sekä millaisia lankoja ja värejä käytätte. Kuva on kiva ylläri 😉 Siksi kaikkien syyskuun aikana sähköpostitse palautetta (saa siis kertoa muutakin kuin huomaamiaan virheitä tai epäselvyyksia!) antaneiden kesken arvotaan sukkalangat kirjoittajan toivomaan ohjeeseen, väritoivomuksiakin saa viestissä esittää. Palaute saa tietenkin olla myös negatiivista, kunhan se liittyy kirjaan.

Anna palautetta osoitteeseen: puikkomaisteri miukumauku gmail.com –> korvaa miukumauku ar-merkillä ja poista sanavälit.

HUOM: vain sähköpostitse annetulla palautteella voi osallistua arvontaan. Tämä siksi, että saisin pidettyä asiat järjestyksessä paremmin. Se kun ei ole ihan parasta osaamisaluettani 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s