Sateenkaari – il Acrobaleno

Näistä jämälangoista teen sateenkaarilapaset.

Kohta on aika panna puikot pussiin, pakata työkalut ja palata kotiin. Vielä on kuitenkin viimeinen viikko Italiaa jäljellä.

Olenkin sitten heti maanantaina 21.9. Snurressa signeeraamassa kirjoja klo 17–18. Tervetuloa sinne hakemaan omistuskirjoitus kirjaan! Kirjan voi myös ostaa Snurresta.  Osoitehan on Malminrinne 1 B.

Eilen sain todella mieluisia kahvivieraita, kun eräs Italiassa asuva suomalainen neuloja kävi miehensä ja ystävänsä sekä kahden koiransa kanssa täällä hakemassa itselleen sukkakirjan. Oli kiva tutustua ja toivon, että tapaamme ensi kesänä uudelleen!

Otin esiin langat seuraavaa projektia varten. Tein jo yhden prototyypin sateenkaarilapasista, mutta en ollut täysin tyytyväisen sen väritykseen. Nyt teen lapaset uusin värein ja korjaan pari muutakin asiaa ja uskon, että niistä tulee upeat.

Ripustin kaikki tekemäni lapaset makuuhuoneen peilikaapin peiliin pyykkipojilla ja liimasin niiden alle post-it-lapuilla kommentit ohjeita ja parannuksia varten. Kun lapaset ovat siinä  näkyvillä, voin lisäillä ajatuksiani lappuihin ohimennessäni. Pitää laittaa kotiinkin jonkinlainen viritys, mihin voin kiinnittää keskeneräiset työt esille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s