Taitoa!

taito-lehti_puikkomaisteriTaito-lehti jaksaa hämmästyttää minua: tuntuu, että uusi  numero on aina edellistä parempi. Eikä se edes johdu siitä, että meikäläisenkin töitä on lehdessä esitelty. Lehti on kannesta kanteen kivaa luettavaa ja ainakin minä inspiroidun siitä kovasti.

Nytkin lehdessä on mielenkiintoisia juttuja muun muassa Rosa Liksomista, ITE-taiteesta, ryijyistä, kansallispuvuista… Lehti on todellakin hintansa väärtti!

Minulla on laatikoittain lehden vanhojakin numeroita tallessa, jopa Puikkoakateemikolta perittyjä numeroita, jotka julkaistiin vielä Kotiteollisuus-nimellä. En ole raaskinut heittää niitä pois, vaikka jonkun verran olen joskus harventanut niitä.

 

 

One Comment Lisää omasi

  1. KristiinaS sanoo:

    Taito-lehti on ainoa lehti minkä oon tilannut ja oon ToSi tyytyväinen. Siitä saa niin paljon tarpeellista ja tarpeentonta kivaa tietoa. Mielenkiintoinen lehti.
    Mulla on tossa kassillinen vanhoja numeroita menossa kiertoon kun en kuitenkaan ole hamsteri eikä lehtiä tule kovin montaa kertaa vanhemmiten katsottua. Tulis vaan hakemaan kelle ne on luvattu tai sitt kohta kiikutan ne vaikk kampaamon lehtihyllyyn luettavaksi. Sinne vein just vanhat Tsilarit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s